Saturday, 1 October 2011

aku dah femes !!

Assalamualaikum peneroka-peneroka belog aku yang sederhana lagi low-profil nieh.. (alhamdulillah masih sedar diri.. tsk ! tsk !)

Tengok entry aku tuh.. korang pecaye tak aku dah femes a.k.a fofular + meletop-letop tanpe menggunakan sebarang perkhidmatan sukarela mahupun paksarela pengganas untuk memasang bom ?? haa.. aku taw korang tak maw pecaye.. ataupun, tak hingin nye korang pecaye.. kan ? kan ? kan ? alah, dengki lettew.. (da terpengaruh ngan ayat budak-budak bilik aku kat asrama skola menengah.. =..=) 

Dan sebenarnye (*kuar pulak lagu yuna*).. memang aku tak femes pown ! haa.. sentap la tuh kene tipu ! hahaha.. uishh.. giler la kalo aku femes.. cube bayangkan ye (now it comes the bubble thought.. blub blub blub..), orang femes ape yang dorang buat sume fans nak amik taw.. dapat pulak kalau ade fans yang psiko giler2 tahap sanggup makan ubat gigi perise ketam sebab itulah aktiviti pepagi idola dorang pas bangun tidoq.. pastu kalau dah name nye psiko, korang g memane pown ade je yang dok menghendap dari jauh + curi-curi tangkap gambar korang.. malam-malam dikepitnye bawah ketiak wat lepas rindu.. aishh.. kejadahnyela.. tak ke seriau + scary giler2 ?? huwaa.. tak sanggup aku !! *nanges* T.T 
aku rase-rase lah kan, kalau korang yang femes ames tuh ade bela iguana name Kontot pown kompem fans korang taw.. tak caye ?? aku pown tak sangke.. ade ke iguana letak name Kontot ?? hilang aura brutal iguana tuh ! Kontot ?? hahaha
Kontot the iguana.. erk ??
Untunglah orang femes kan.. tapi yeke untung ? bagi kau, kau dan kau yang tak femes tuh maybe untung dapat jadi femes.. yelah kan, pegi memane almost sume orang kenal.. terase lah kembang semangkuk-due kan ? huk'aloh, apelah sangat yang ade pade femes ? habaq mai kat cek ? aku taw banyak yang ade pade femes, sebab tuh ramai yang sanggup beratur dari pagi sampai malam semate-mate nak hadiri ujibakat "Suara Siapa Paling Sedap" ! sampaikan ade yang tak heran terkantoi 'skip' solat zuhur, asar, maghrib mahupun isya' depan banyak mate yang memandang.. sebab ape ? sebab sume satu payung jugak, nak mencari fofulariti dalam dunia femes.. tak gitu ? and aku tader la nak cakap sume nye macam gitu.. but logically it's almost majority, right ? xmoh panjang lebarkan.. pikir-pikirkan sendiri..
* tader kene mengena ngan.. hidup kau, kau dan kau *

Last paragraph (ekceli, ade banyak lagi aku nak bebelkan.. tapi mate dah mengantok..=,=), jangan dikejar sangat femes nieh.. kalau nak wat gempak sendiri xpe la.. ala-ala syok sendiri gitu.. tapi jangan terlebih syok sendiri, nanti yang dok nengok pown jadi sakit hati, tup-tup dapat cap tapak kaki kat pipi.. lagipun, bagi kau, kau dan kau (daripentadi kauuu je.. bile nak aku nye..-,-) yang teruja ngan dunia femes tuh, bawak-bawaklah kembali ke dunia nyata ye.. kang tak dapat cover keterujaan diri tuh mule la timbul pulak rase riak dan bangga diri.. kan tak elok untuk kesihatan rohani yang suci lagi murni.. acewah ! pendek kate lah kan, bersederhanalah dalam menjalani kehidupan + rendah dirilah sesame insan walaupun kau, kau dan kau teramatlah femes.. di mate sendiri.. :)
last but not least.. layan aku membebel lagi di post yang lain ye.. bubye.. ^^

note : it's not easy to be nice.. but it's not a fault by trying to be one.. :)

3 opinion(s):

Nadirah Izan said...

untungla dia dah femes..
untungla dapat kawan dgn org femes~
hihi
:P

mocha~ said...

ubat gigi perisa ketam! euwwwww..hehhe

▪littleimie▪ said...

huhu kuat nagging yerk dropping by dear :)

All right booked by mybloggingpart.blogspot.com