Friday, 26 August 2011

yeay ! dapat bilik baru ! :)

Assalamualaikum anda semue.. ape khabarkah anda.? sihat sejahterakah.? alhamdulillah.. ^^

sementare masih dalam bulan Ramadhan nie, selamat berpuase untuk hari yang ke-26.! tahniah la buat korang yang penuh puase tuh.. alhamdulillah.. btw, mitak mahap la aku da lame tak update belog nieh.. ade la dalam 8-9hari.. yeke..?? entahlah, aku pown hentam labu je tuh.! saje nak kumpul sesawang.. pass tak..?? hahaha.. bukan aku xmoh update, tapi x bayar bil bb lagi.. nie pown curi-curi gune bb akak aku.. (kan da kantoi..-,-) memandangkan aku dalam mood bercuti selame DUE BULAN, make malas pulak rase nye nak suruh ayah tersayang tolong bayarkan bil.. lagipun cuti-cuti nie bukan ade assignment pown kan.? kompem mood malas memanjang berdepa.. elok la kan.. ape ade hal.. hahaha

back to the topic.. aku dapat bilik baru.! kau ade.?? kalau ade moh le kite bergumbira bersame-same.! wakaka.! (ok..ayat wakaka nie aku dapat smule dari Cik Nadirah kite..ayat nostalgia mase aku form2..hikhik) sebenarnye bukan bilik baru sangat, cume aku bertukar g tido kat bilik lain.. yang best nye, untuk aku sorang.! heaven.! nak memekak karaoke sensorang boleh kunci pintu + nak wat movie marathon sensorang pown bole je nak pasang CD + nak curi-curi makan tengahari kang pown bole je nak sorok-sorok.! erk.!? tokleh.! tokleh.! nak dipendekkan cite, kire bujang lah nieh..! so sweet.! hahaha (okeh, abaikan emosi teruje.. kang lari topik lagi panjang berjele.. btw, korang perasan tak kadang-kadang ayat aku nie ade rima.? I'm genius right.? and genius was never exist.! ouch.! haha) 

baru semalam je pown aku pindah bilik nie.. and malam tadi, memandangkan aku masih lagi tak biase tido sensorang + mate still tak ngantok + aku bosan + bilik gelap + aku takot gelap.! so, pukul2 jugek la baru aku dapat tido.. part bilik gelap tuh, aku usahakan jugak mencari lampu bilik memandangkan aku nie seorang yang penakot.! muke je legend tapi hati kiut.! erk, muke aku legend ke.? rasenye elok je kiut + cun + chanteque a.k.a gojess.! so, macam tak kene je ayat nieh.. ahh, abaikan.. har.har.har.!


err.. jap.! mak ayah aku nak g kuar jenjalan tuh.! aku dah gelepor nak ikut nieh.! tapi aku tak mandi lagi nieh.! and still typing in front of this lappy.! huargh.!! nak siap-siap cepat nieh.! ok, bubbye korang..! btw, muchas gracias layan cite aku sampai habis.! and fyi, ayat aku yang kat atas tuh -> "Estoy Enamorado de Ti" tuh maksud nye "I love you" taw.! saje gtaw sebab ade orang tanye.. bagi korang yang dah taw tuh, korang memang genius sangat-sangat lah.!! bravo.! bravo.! err.. btw, jangan lupe taw.. genius was never exist.! ouchh.! hahaha
bubye.! ^^

note: orang sibuk download lagu raye, aku sibuk download lagu korea.. -,-

2 opinion(s):

waniey said...

Bilik baru ko,bilik lama aku...bagi balik bilik aku..!!
grrr...
=.="

Diyana Safiah said...

xdapek den nak nolong eh..haha :p

All right booked by mybloggingpart.blogspot.com